Тарас Цимбалюк розповів про серйозну розмову з коханою

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Тарас Цимбалюк розповів про серйозну розмову з коханою
Актор Тарас Цимбалюк
Пресслужба Нового каналу

Уже понад рік зірка серіалу «Зв’язок» Тарас Цимбалюк зустрічається з бізнесвумен Світланою Готочкіною.

Читайте такожОлександр Педан, Богдан Шелудяк та інші зірки розповіли про те, що для них означає мир
Навесні 2022 року Тарас Цимбалюк ошелешив фанатів новиною про розставання. Після чотирьох спільних років вони з візажисткою Тіною Антоненко вирішили розійтися. 

Тоді ж актор поринув у роботу й навіть не думав про нові романи.

Взагалі я вважаю, що це дуже тонка матерія. Як тут можна щось спрогнозувати? Адже ти можеш бути в стосунках, побачити когось, і все – тебе ніби інсультом прошибає, – зазначив Тарас Цимбалюк. – Я був повністю в роботі, ні на що не розраховував і не планував жодних нових стосунків. Тоді повністю розслабився й кайфував від цього внутрішнього стану.

Минулого року актор скетчкому Нового каналу зустрів майбутню кохану. 

28 серпня (2022 року. – Прим. ред.) ми грали виставу в Києві. І туди прийшла моя подруга Настя. Вона зняла сторіс, відмітила мене. Свєтуся перейшла на мою сторінку й лайкнула кілька фото. Я перейшов на її профіль, теж лайкнув пару фоточок. У мене був класний настрій! Ми списалися й через кілька годин уже зідзвонилися. Вона тоді була у Варшаві. Проговорили чотири години, постійно сміялися, – поділився Тарас. – Переписувалися місяць. А наприкінці вересня (2022 року. – Прим. ред.) зустрілися в Києві. І відтоді ми разом.

Тарас Цимбалюк з коханою / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожMamaRika розповіла про традиції, завдяки яким зберігає тепло та ніжність у стосунках
Тарас наголосив, що зважив багато речей, аби не повторити попередні помилки. Зараз закохані продовжують працювати над стосунками. Зокрема й говорити на серйозні теми. 

Під час гастролей у Львові ми порушили тему грошей і заробітку. Я тоді практично нічого не заробляв, але не дозволяв собі, щоб кохана за щось платила. Також намагався робити подарунки. Вона має право почуватися жінкою, хоч як би погано в мене було в фінансовому плані, – зауважив актор. – Свєта сказала: «Не переймайся, все буде добре. Я вірю в тебе і в те, що все складеться. Чудово бачу, оцінюю все, і це абсолютно не головне». Їй не вистачало того, що є в наших стосунках. І вона дуже це цінує. Ми розставили всі крапки над і. Кохана вірить в мене. А це означає, що я маю йти лише вперед.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK